Четвер, 28.03.2024, 21:45
Вітаю Вас Гость

Goldmobile

Меню сайту
Розділи новин
Наше опитування
Телефонам якого Виробника Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 307
Міні-чат
Головна » Огляди

Nokia продовжує прискореними темпами популяризувати свою музичну лінійку XpressMusic - на цей раз фіни випускають на ринок телефон, поява якого, напевно, чекають мільйони меломанів з величезними контакт-листами месенджер. Чому саме вони? Все просто - телефон має відмінні вбудоване програмне забезпечення для роботи з музикою і виконаний у форм-факторі бічного QWERTY-слайдера з повноформатної клавіатурою.
Створено Nokia 5730 на базі програмно-апаратної платформи Symbian п'ятої редакції, яка використовується на суперпопулярне 5800 Tube. Але основне його відмінність - звичайний, а не сенсорний дисплей. Так що всі запевнення Еспоо про практично повної зупинки розробки телефонів без сенсорики виявилися не більш ніж пилом в очі конкурентів.

Додатковий мультимедійний і апаратний функціонал так же знаходиться на досить серйозному рівні - це і присутність GPS-навігації з підтримкою A-GPS, ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1190 | Додав: mobidrive | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (2)

Виробники компактних камер особливу увагу приділяють ультразумам. Ультразум є вінцем технічних  і програмних розробок фірми-виробника, оскільки проектування й виробництво зум-об’єктива пов'язано з технічними складнощами, які спричиняють хроматичні аберації на «довгому кінці» і бочкоподібне перекручування на короткому. Як відомо, хроматичні аберації виникають внаслідок того, що промінь світла, який проходить через оптичну схему об'єктива не залишається без змін, а розпадається на кілька променів. Сходження колірних складових променя світла в одній точці можна одержати, задіафрагмувавши об'єктив, і у такий спосіб обмеживши розходження променя. У зум-об’єктивах ця проблема збільшується постійним зсувом елементів оптичної схеми щодо джерела прийому сигналу — матриці. Тому вартість апаратів із зум-об’єктивами високої кратності завжди досить висока.

У цьому огляді ми поговоримо про представників ультразумів — фотоапарати з максимальною кратністю об'єктивів, а відповідно — найб ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1420 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Замість вступу

У компанії Samsung не так багато музичних телефонів, як в Nokia або Sony Ericsson, тому появу M3510 можна назвати подією більш-менш значною. А якщо додати до цього яскраву зовнішність апарата і його досить доступну ціну, так апарат і зовсім не повинен пройти непоміченим. Правда, ніяких карколомних можливостей пристрій не пропонує — всі їх ми бачили вже в пристроях інших виробників, але, проте, приємно виглядає вже саме поєднання їх з вартістю й брендом виробника.

Музика зовні

Зовнішність в апарата, на перший погляд, звична: ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1156 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Сьогодні ми порівняємо три мобільних пристрої із сенсорними екранами і великими функціональними можливостями, які гідні того, щоб віддати за них 1000 у.о.

Поступово все більше пристроїв отримують сенсорні дисплеї, вони приходять й ідуть, однак є такі, які стають безперечними лідерами у своєму сегменті й досить довго не залишають прилавки магазинів. Саме тому нами було відібрано три лідери серед «розумних» пристроїв, які оснащені сенсорними екранами, й ухвалене рішення протестувати, хто ж з них найбільш гідний того, щоб виявитися в кишенях українських абонентів. Наша тестова лабораторія зупинилася на таких пристроях як Apple iPhone 3G, Samsung i900 Witu й HTC Diamond. Всі три моделі перебувають у приблизно тому самому ціновому діапазоні, і пропонують ко ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1429 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Гонка восьмимегапіксельних мобільних монстрів стартувала. І розпочалася вона ще з анонсів, але тільки зараз ми можемо пощупати ці творіння виробників мобільних терміналів. Камери вже давно перестали бути марною іграшкою в телефонах, їх якість хоч фізично і не може дотягати до «дорослих» фотоапаратів, але стала задовільною і навіть якісною при належному освітленні. З одного боку «накрутка» мегапікселів є маркетинговим ходом, грою цифр, але, з іншого боку, в окремих моделях не можна не помітити спроби вмонтувати гарний модуль, поліпшити ергономіку камери, зручність, функціональність у настільки улюблене захоплення ще печерних предків — фіксацію моментів життя.

Загальна інформація

С905 став першим анонсованим восьмимегапіксельником у мобільному світі, тому до нього з самого початку була прикута пильна увага з боку громадськості. Звичайно, компанія ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1177 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

« 1 2
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0