П`ятниця, 29.03.2024, 00:45
Вітаю Вас Гость

Goldmobile

Меню сайту
Розділи новин
Наше опитування
Телефонам якого Виробника Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 307
Міні-чат
Головна » 2009 » Лютий » 6 » Наступне iPhone з'явиться в червні 2009-го
Наступне iPhone з'явиться в червні 2009-го
20:51

Чутки і домисли продовжують клуб "туманом війни" навколо планів Купертино на продовження модельної лінійки своїх супертелефонов, які здійснили прорив року як в 2007 році з iPhone, так і в 2008 році з iPhone 3G. Не так давно один з китайських виробників аксесуарів на підставі замовлення великої партії високоякісних і стилізованих чохлів розголосили всьому світові про підготовлюваний анонсе Apple iPhone Nano, зменшеної на 1 рядок "іконок" зверху і знизу версії стандартного "яблокофона".
Багато як незалежні експерти, так і конкуренти схильні були повірити китайцям, але нехарактерно лютий відсіч з Apple начебто як поховав надії покупців на мініатюрний телефон. Однак чутки продовжували з'являтися із завидною регулярністю.

Але на цей раз інформація, яка стала причиною виводу в заголовку, виходить від офіційних джерел одного з майбутніх партнерів Apple. 15 лютого саудовский оператор Emirates Telecommunications (Etisalat) починає продажу iPhone 3G на території Саудівської Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратів. На презентації, присвяченій цьому непересічна для оператора події один із самих невинних питань чолі Etisalat по роботі з iPhone Марку Дейвісу спричинив за собою цілу лавину новин.
На питання про причини настільки значної затримки початку продажу в вищезгаданих країнах у порівнянні з рештою світу пан Дейвіс відповів буквально наступне - "... наступна версія пристрою, що вийде в червні, з'явиться в продажу в Об'єднаних Арабських Еміратах і Саудівській Аравії в той же час , що і в інших країнах ...". Саме ця цитата і послужила для більшості засобів масової інформації непрямим підтвердженням виходу нового телефону саме в червні, про що Купертино вже, судячи з усього, оповестила всіх своїх зацікавлених партнерів серед операторів по всьому світу.

Відповідно, у тих, хто планує придбати iPhone 3G найближчим часом з'являється досить непоганий вибір - можна купити зараз і звикнути до інтерфейсу MultiTouch зараз, щоб у червні вже взяти участь у черговій істерії нового девайсу. Можна дочекатися знижок на нинішню версію безпосередньо перед випуском новинки, а пам'ятаючи про майже триразове зниження ціни на першу версію, можна припускати те ж саме. Можна, в кінці кінців, збирати гроші до червня і відразу стати щасливим володарем новинки.

http://mobidrive.ucoz.ru/

Категорія: Огляди | Переглядів: 1150 | Додав: mobidrive | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0