Четвер, 18.04.2024, 08:52
Вітаю Вас Гость

Goldmobile

Меню сайту
Розділи новин
Наше опитування
Телефонам якого Виробника Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 307
Міні-чат
Головна » Архів матеріалів

Досить часто різноманітні дизайнери, як працюють на конкретних виробників, так і незалежні творці, пропонують усілякі нові форм-фактори мобільних телефонів. У хід йде практично все - від власне нових форм самих терміналів, до незначних поліпшень і фізичному застосуванні вже наявних технологій.

Саме до другого варіанту можна віднести і концепт Біллі Мея під назвою Mozilla Phone. Основною відмінністю є пропозиція замінити звичні багатьом фізичні клавіші - але не на нині поширений тачпад або мультітач, а на клавіші-дисплеї. Призначати таким клавіш можна практично будь-який функціонал, але особливо ефектно все пропозиція виглядає при присвоєнні клавішам іконок додатків.

У принципі, ніяких перешкод до випуску запропонованого Біллі телефону немає вже зараз - виробники дисплеїв для мобільних телефонів вже зараз випускають OLED-дисплеї відповідного розміру.

... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1094 | Додав: mobidrive | Дата: 10.02.2009 | Коментарі (0)


Чутки і домисли продовжують клуб "туманом війни" навколо планів Купертино на продовження модельної лінійки своїх супертелефонов, які здійснили прорив року як в 2007 році з iPhone, так і в 2008 році з iPhone 3G. Не так давно один з китайських виробників аксесуарів на підставі замовлення великої партії високоякісних і стилізованих чохлів розголосили всьому світові про підготовлюваний анонсе Apple iPhone Nano, зменшеної на 1 рядок "іконок" зверху і знизу версії стандартного "яблокофона".
Багато як незалежні експерти, так і конкуренти схильні були повірити китайцям, але нехарактерно лютий відсіч з Apple начебто як поховав надії покупців на мініатюрний телефон. Однак чутки продовжували з'являтися із завидною регулярністю.

Але на цей раз інформація, яка стала причиною виводу в заголовку, виходить від офіційних джерел одного з майбутніх партнерів Apple. 15 лютого саудовский оператор ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1154 | Додав: mobidrive | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (0)


Один з інтернет-ресурсів провів дуже цікавий і показовий дослідження на предмет задоволеності і "Використаний" власниками своїх мобільних телефонів. Найбільш цікавих виявився результат, який стосується бездонного функціоналу нинішніх мобільних телефонів, смартфонів і комунікаторів.

Як з'ясувалося в ході опитування 4 тисяч респондентів, близько 85% користувачів впевнені в тому, що вони не використовують весь багатий функціонал свого мобільного телефону повністю. За словами опитуваних, зважаючи на збільшення кількості сервісів і все більшого ускладнення їх освоїти і повністю використовувати всі переваги терміналу досить проблематично.

Разом з цим близько 95% користувачів заявили, що користувалися б і цим все ускладнюється функціоналом, якби не проблеми при налаштуванні і практично повній відсутності допомоги з боку мобільних операторів і постачальників сервісів.

Виходить, що все б ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1141 | Додав: mobidrive | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (0)


Nokia продовжує прискореними темпами популяризувати свою музичну лінійку XpressMusic - на цей раз фіни випускають на ринок телефон, поява якого, напевно, чекають мільйони меломанів з величезними контакт-листами месенджер. Чому саме вони? Все просто - телефон має відмінні вбудоване програмне забезпечення для роботи з музикою і виконаний у форм-факторі бічного QWERTY-слайдера з повноформатної клавіатурою.
Створено Nokia 5730 на базі програмно-апаратної платформи Symbian п'ятої редакції, яка використовується на суперпопулярне 5800 Tube. Але основне його відмінність - звичайний, а не сенсорний дисплей. Так що всі запевнення Еспоо про практично повної зупинки розробки телефонів без сенсорики виявилися не більш ніж пилом в очі конкурентів.

Додатковий мультимедійний і апаратний функціонал так же знаходиться на досить серйозному рівні - це і присутність GPS-навігації з підтримкою A-GPS, ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1194 | Додав: mobidrive | Дата: 06.02.2009 | Коментарі (2)

Американський оператор AT&T прийшов до рішення про необхідність використання єдиної платформи для своїх смартфонів. 

Про це заявив директор компанії AT&T з сервісів наступного покоління Роджер Сміт (Roger Smith) на заході Symbian Partner Event. Він назвав платформу Symbian найбільш ймовірним кандидатом на роль єдиної ОС. Платформа Symbian дуже популярна у світі, а після того як компанія Nokia зробить відкритим її вихідний код, оператор AT&T зможе модифікувати її на свій розсуд.

Роджер Сміт відзначив, що єдина платформа буде застосовуватися тільки для смартфонів, які будуть продаватися під брендом AT&a ... Читати далі »

Переглядів: 1004 | Додав: goldmobile | Дата: 08.12.2008 | Коментарі (0)

Японський оператор стільникового зв'язку KDDI представив мобільний телефон Xmini, виробником якого є компанія Sony Ericsson. Новинка належить до лінійки Walkman, що вказує на його музичні розширені музичні можливості.


Мобільний телефон Xmini виконаний у формфакторі слайдер з дуже компактними розмірами корпуса. Довжини його сторін становлять 44х75х18 мм, а вага апарата становить 75 гр. Щоб підкреслити, що пристрій призначений для молоді, виробник використав яскраві колірні рішення.


Телефон Xmini оснащен ... Читати далі »

Переглядів: 1105 | Додав: goldmobile | Дата: 08.12.2008 | Коментарі (0)

Під час виставки Mobile Asia Congress 2008 компанія IAC (Inventec Appliance) продемонструвала комунікатор, позначуваний індексом DG800. Головною особливістю цієї моделі є підтримка одночасної роботи двох SIM-карт.

Комунікатор Inventec DG800 виконаний у моноблочному формфакторі з нетиповим розташуванням алфавітно-цифрової клавіатури. Технічні характеристики новинки дозволяють стверджувати, що вона належить до бюджетного класу. Як видно, виробник буде орієнтувати комунікатор Inventec DG800 на людей, у яких є необхідність використання двох SIM-карт і не вистачає функціональності простого мобільного телефону.

... Читати далі »

Переглядів: 981 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Незважаючи на світову фінансово-економічну кризу, не варто ігнорувати сучасні тенденції, які, так чи інакше, проникають у сферу нашої життєдіяльності. Якою б серйозною і затяжною не була криза, а вона все-таки рано чи пізно дійде до свого логічного завершення. Протягом останніх кількох років українські громадяни все більше й більше стали звертатися до послуг банків, особливо з того часу, як більшість підприємств стали вважати доцільним нараховувати зарплату (або офіційну її частину) своїм співробітниками на банківські картки. І якщо раніше лише дехто міг дозволити собі в маркеті або в ресторані розрахуватися за допомогою такої картки, то зараз це ввійшло в норму. І незабаром види й можливості подібних перерахунків, безсумнівно, зростуть. На тлі цього зросте й актуальність так званого мобільного банкінгу.

Мобільний банкінг (m-ban ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1099 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Зараз все складніше знайти мобільний телефон, що не оснащений вбудованою камерою. Причому, практично всі вважають, що чим більше мегапікселів, тим краще. Насправді це далеко не так.

Надто багато різних факторів впливають на якість вбудованих камер. Дуже добре написала про камери, а точніше фото-матриці, наш співробітник Анастасія Ризоль, у своїй статті «Цифрові камери: цифрокомпакт VS дзеркалка — навіщо платити більше?», кому цікаво — рекомендуємо прочитати для загального розуміння суті цифрової фотографії. Але сьогодні ми не будемо поринати в нетрі фото-матриць, а поговоримо про камери в мобільних телефонах. Про те, що варто вибирати телефон не за кількістю мегапікселів його вбудованої камери, а за якістю одержуваних знімків. І, зрозуміло, розпочнемо з основ.

Історія впровадження камер у мобільні телефони

У далекому 2000 році, компанія Sharp наробила шуму, випустивши свій перший мобі ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1153 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0