Субота, 20.04.2024, 16:23
Вітаю Вас Гость

Goldmobile

Меню сайту
Розділи новин
Наше опитування
Телефонам якого Виробника Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 307
Міні-чат
Головна » 2010 » Листопад » 11 » Тестування Push-to-Talk від life:)
Тестування Push-to-Talk від life:)
11:27
Всі ви вже, напевно, знаєте, що в Україні з'явилася настільки очікувана послуга Push - to - Talk, і природно запустив його ніхто інший, як «непосида» life:). Презентація нового сервісу пройшла дуже яскраво, весело і головне - інформативно. А тому ми спробуємо донести до тебе всю отриману інформацію про послугу і що важливо - поділимося враженнями від її тестування.

Презентація Push - to - Talk (Натискай та Розмовляй) проходила на території заміського ресторану «Маячок», куди й звезли всіх журналістів. Не гаючи часу, організатори почали розповідати присутнім про красу самої послуги, і відповідали на запитання журналістів.

Що вразило, так це те, що даний сервіс презентував сам директор з маркетингу life:) Толга Гедіколгу, а лише посилаючись на це, можна стверджувати що нова послуга досить цікава і перспективна.

Розповідати про Push - to - Talk ще раз я не буду, все про цей сервіс ти можеш дізнатися у предобзоре даного сервісу, або в прес-релізі, що був опублікований в наших новинах раніше. Зупинюся тільки на тому, що не вказано у вище зазначених джерелах, і так:

- Саме рішення послуги було придбано в компанії Motorola

- На даний момент послуга працює тільки на телефонах Motorola, що підтримують даний сервіс, на смартфонах Nokia і деяких моделях телефонів Samsung і Panasonic (c повним списком підтримуваних телефонів ти можеш ознайомитися тут).

Що ж до інших телефонів, у яких у специфікаціях зазначена підтримка Push - to - Talk, то Толга просить почекати, і обіцяв, що вже найближчим часом список телефонів буде суттєво розширено.

На даний момент, є найдоступнішим телефон з підтримкою PTT і підтримуваний оператором life:) це Motorola V 177 - на якому, до речі, і проводилося тестування послуги.

Тестування PTT

Організатори постаралися на славу, і влаштували справжнє ігрове дію, де головним помічником був телефон, за яким команда підтримувала зв'язок по презентованої технології.

Трохи подробиць: усіх присутніх журналістів розділили на три команди, а самі команди розділилися ще на дві групи. Перша, це «розум» - вони сиділи в альтанці і розв'язували загадки, які друга частина команди, зносячи голову, шукала на території ресторану. Знайшовши загадку, «актив» команди передавав її «умів» за телефоном використовуючи Push - to - Talk, і таким чином весь квест був пройдений за лічені хвилини.

Що стосується самої реалізації сервісу, то я був просто вражений швидкістю передачі повідомлень, і що більше всього здивувало - повідомлення передаються в режимі реального часу, із запізненням всього на 2-3 секунди. Тобто якщо людина стоїть поруч з тобою і говорить в телефон, то з телефону його голос лунає на 2-3 секунди пізніше, ніж ти його чуєш в реальності. Таким чином це набагато швидше ніж ти б відправляв йому SMS ку, а якщо ще враховувати той фактор, що одночасно ти можеш відправляти голосове повідомлення на групу телефонів (до 20-ти штук), то навіть конференц-зв'язок тут програє.

Відправити ж повідомлення абоненту взагалі простіше - простого. Ти просто вибираєш його в списку контактів, і заносити в групу, а тепер вибери потрібний тобі контакт з групи, натисни кнопку PTT, дочекайся з'єднання (це в нас займало в середньому від 1-ї до 5-ти секунд) і, не відпускаючи кнопки , говори. От і все, твоє повідомлення надіслано:). Як можна бачити, все досить просто, і з цим розбереться навіть дитина.

Ще однією цікавою родзинкою даного сервісу є те, що контакти, які обрані до групи Push - to - Talk, зберігаються не на телефоні, а в базі оператора, і тепер при зміні телефону не варто турбуватися за збереження списку абонентів.

Для кого взагалі призначена послуга Натисни і Говори!?

Як стверджує сам оператор, даний сервіс буде затребуваний в першу чергу в бізнес-середовищі. Послуга зможе полегшити страждання керівництва, адже тепер не доведеться шукати підлеглих по всіх офісах, а натиснув кнопку, і вони вже все «на килимі»:). А якщо серйозно, то вона може полегшити та покращити проведення зборів та інших заходів. Але це не означає що Push - to - Talk тільки для «обраних», їм можуть користуватися і дачники, що гуляють по лісу, або компанія що вибралася на пікнік. Загалом, потрібно тільки включити фантазію, і до тебе прийде море способів, як полегшити і зробити своє життя цікавим з інноваціями від Life:)

Категорія: Статті | Переглядів: 2331 | Додав: goldmobile | Рейтинг: 2.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0