Субота, 27.04.2024, 07:53
Вітаю Вас Гость

Goldmobile

Меню сайту
Розділи новин
Наше опитування
Телефонам якого Виробника Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 307
Міні-чат
Головна » 2008 » Листопад » 27
Під час виставки Mobile Asia Congress 2008 компанія IAC (Inventec Appliance) продемонструвала комунікатор, позначуваний індексом DG800. Головною особливістю цієї моделі є підтримка одночасної роботи двох SIM-карт.

Комунікатор Inventec DG800 виконаний у моноблочному формфакторі з нетиповим розташуванням алфавітно-цифрової клавіатури. Технічні характеристики новинки дозволяють стверджувати, що вона належить до бюджетного класу. Як видно, виробник буде орієнтувати комунікатор Inventec DG800 на людей, у яких є необхідність використання двох SIM-карт і не вистачає функціональності простого мобільного телефону.

... Читати далі »

Переглядів: 983 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Незважаючи на світову фінансово-економічну кризу, не варто ігнорувати сучасні тенденції, які, так чи інакше, проникають у сферу нашої життєдіяльності. Якою б серйозною і затяжною не була криза, а вона все-таки рано чи пізно дійде до свого логічного завершення. Протягом останніх кількох років українські громадяни все більше й більше стали звертатися до послуг банків, особливо з того часу, як більшість підприємств стали вважати доцільним нараховувати зарплату (або офіційну її частину) своїм співробітниками на банківські картки. І якщо раніше лише дехто міг дозволити собі в маркеті або в ресторані розрахуватися за допомогою такої картки, то зараз це ввійшло в норму. І незабаром види й можливості подібних перерахунків, безсумнівно, зростуть. На тлі цього зросте й актуальність так званого мобільного банкінгу.

Мобільний банкінг (m-ban ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1101 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Зараз все складніше знайти мобільний телефон, що не оснащений вбудованою камерою. Причому, практично всі вважають, що чим більше мегапікселів, тим краще. Насправді це далеко не так.

Надто багато різних факторів впливають на якість вбудованих камер. Дуже добре написала про камери, а точніше фото-матриці, наш співробітник Анастасія Ризоль, у своїй статті «Цифрові камери: цифрокомпакт VS дзеркалка — навіщо платити більше?», кому цікаво — рекомендуємо прочитати для загального розуміння суті цифрової фотографії. Але сьогодні ми не будемо поринати в нетрі фото-матриць, а поговоримо про камери в мобільних телефонах. Про те, що варто вибирати телефон не за кількістю мегапікселів його вбудованої камери, а за якістю одержуваних знімків. І, зрозуміло, розпочнемо з основ.

Історія впровадження камер у мобільні телефони

У далекому 2000 році, компанія Sharp наробила шуму, випустивши свій перший мобі ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1154 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Хто на світі наймиліший, найбільш унікальний, найкращий? Прагнення виділитися з «юрби» властиве всім компаніям, що випускають мобільні телефони, навіть найбільш молодим і неопереним. І ці намагання, переважно, винагороджуються гарними продажами пристроїв. Адже для споживачів головне — це щоб вендори знаходили саме ту золоту середину, коли «фішки» будуть ненав'язливі, корисні й дійсно унікальні.

Найчастіше подані під захопленим соусом функції, програми й технології не такі вже й потрібні користувачеві, але сама їх наявність, найчастіше, створює ажіотаж навколо тієї або іншої марки й набиває ціну на пристрої з ними. За нас, нашу увагу й лояльність до бренду виробники борються й за допомогою своїх пристроїв, намагаються викликати в нас почуття максимального задоволення від володіння цими пристроями. У цій статті ми звернемо свій пильний погляд на одного з найбільших і найвідоміших гравців ринку мобільних телефонів — ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1061 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Виробники компактних камер особливу увагу приділяють ультразумам. Ультразум є вінцем технічних  і програмних розробок фірми-виробника, оскільки проектування й виробництво зум-об’єктива пов'язано з технічними складнощами, які спричиняють хроматичні аберації на «довгому кінці» і бочкоподібне перекручування на короткому. Як відомо, хроматичні аберації виникають внаслідок того, що промінь світла, який проходить через оптичну схему об'єктива не залишається без змін, а розпадається на кілька променів. Сходження колірних складових променя світла в одній точці можна одержати, задіафрагмувавши об'єктив, і у такий спосіб обмеживши розходження променя. У зум-об’єктивах ця проблема збільшується постійним зсувом елементів оптичної схеми щодо джерела прийому сигналу — матриці. Тому вартість апаратів із зум-об’єктивами високої кратності завжди досить висока.

У цьому огляді ми поговоримо про представників ультразумів — фотоапарати з максимальною кратністю об'єктивів, а відповідно — найб ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1424 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Замість вступу

У компанії Samsung не так багато музичних телефонів, як в Nokia або Sony Ericsson, тому появу M3510 можна назвати подією більш-менш значною. А якщо додати до цього яскраву зовнішність апарата і його досить доступну ціну, так апарат і зовсім не повинен пройти непоміченим. Правда, ніяких карколомних можливостей пристрій не пропонує — всі їх ми бачили вже в пристроях інших виробників, але, проте, приємно виглядає вже саме поєднання їх з вартістю й брендом виробника.

Музика зовні

Зовнішність в апарата, на перший погляд, звична: ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1159 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Сьогодні ми порівняємо три мобільних пристрої із сенсорними екранами і великими функціональними можливостями, які гідні того, щоб віддати за них 1000 у.о.

Поступово все більше пристроїв отримують сенсорні дисплеї, вони приходять й ідуть, однак є такі, які стають безперечними лідерами у своєму сегменті й досить довго не залишають прилавки магазинів. Саме тому нами було відібрано три лідери серед «розумних» пристроїв, які оснащені сенсорними екранами, й ухвалене рішення протестувати, хто ж з них найбільш гідний того, щоб виявитися в кишенях українських абонентів. Наша тестова лабораторія зупинилася на таких пристроях як Apple iPhone 3G, Samsung i900 Witu й HTC Diamond. Всі три моделі перебувають у приблизно тому самому ціновому діапазоні, і пропонують ко ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1435 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Гонка восьмимегапіксельних мобільних монстрів стартувала. І розпочалася вона ще з анонсів, але тільки зараз ми можемо пощупати ці творіння виробників мобільних терміналів. Камери вже давно перестали бути марною іграшкою в телефонах, їх якість хоч фізично і не може дотягати до «дорослих» фотоапаратів, але стала задовільною і навіть якісною при належному освітленні. З одного боку «накрутка» мегапікселів є маркетинговим ходом, грою цифр, але, з іншого боку, в окремих моделях не можна не помітити спроби вмонтувати гарний модуль, поліпшити ергономіку камери, зручність, функціональність у настільки улюблене захоплення ще печерних предків — фіксацію моментів життя.

Загальна інформація

С905 став першим анонсованим восьмимегапіксельником у мобільному світі, тому до нього з самого початку була прикута пильна увага з боку громадськості. Звичайно, компанія ... Читати далі »

Категорія: Огляди | Переглядів: 1181 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Гарним доповненням до вашого мобільного телефону може стати Bluetooth-годинник sWAP. Він є стильним і корисним аксесуаром.

sWa має досить привабливий зовнішній вигляд, а також непогані характеристики, як для свого класу. Їхній список містить у собі 1,5-дюймовий сенсорний TFT-дисплей, 1,3-мегапіксельну камеру, модуль Bluetooth, акумулятор ємністю 650 мАг і слот для карт пам'яті формату microSD, який підтримує карти пам'яті до 2 ГБ. Пристрій взаємодіє з вашим мобільним телефоном за допомогою Bluetooth. Маючи в наявності sWAP, у більшості випадків вам не доведеться діставати мобільний телефон з кишені. Годинник може сигналізувати про вхідні дзвінки й повідомлення.

Розміри лицевої частини sWa становлять 4х5 см, а розміри ... Читати далі »

Переглядів: 1007 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Створений корейськими дизайнерами концепт із простою назвою 8 є досить цікавим мобільним пристроєм, що може стати родоначальником цілого класу багатофункціональних продуктів.

Авторами концепту 8 є дизайнери Кьюнг-Рул Лім (Kyung-Ryul Lim) і Майеон Кім (Miyeon Kim). Головною особливістю розробки є наявність двох поворотних сенсорних дисплеїв, які можуть виконувати різні функції залежно від режиму роботи пристрою. А концепт 8 може використовуватися як  мобільний телефон, медіаплеєра, електронного словника й настільної фоторамки. Завдяки наявності поворотних дисплеїв у багатьох ситуаціях робота із пристроєм буде дуже комфортною.

... Читати далі »

Переглядів: 955 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Різні дизайнери не припиняють створення концептів мобільних телефонів для компанії Nokia. Фінський дизайнер Хейккі Ювонен (Heikki Juvonen) запропонував свій варіант.

Новий концепт виконаний не в дусі сучасних тенденцій. Апарат має таку форму, що при першому погляді на нього може здатися, що це слайдер, але насправді  це моноблок з вигнутою формою. Завдяки їй, а також тому, що основна маса припадає на нижню частину, телефон зручно лежить у руці, але звичайно носити його в кишені буде досить проблематично. Варто відзначити, що концепт досить ергономічний - великі клавіші дозволяють комфортно працювати із клавіатурою пристрою.

... Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Компанія Vertu досить консервативна й, очевидно, із цієї причини різні дизайнери практично не пропонують нових концепцій для цього виробника. Проте, все-таки зрідка з'являються нові концепти й один з них це Vertu Nautilus.

 

Автором концепту Vertu Nautilus є австрійський дизайнер Тобіас Хорноф (Tobias Hornof), якого на створення концепту надихнув твір Жуля Верна «Двадцять тисяч льє під водою». Тобіас надав своєму творінню незвичайної форми корпуса, який пропонує обтягти шкірою кольору морської хвилі. Кришка акумулятора виконана з металу й прикручена до корпуса гвинтами. На думку дизайнера в такому виконанні телефон Vertu Nautilus буде нагадувати фантастичну субмарину.

... Читати далі »

Переглядів: 963 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Відомий дизайнер-футурист Мак Фунамізу (Mac Funamizu) є автором великої кількості різноманітних концептів. Його чергова робота називається Glassy Glassy.

Концепт мобільного телефону Glassy Glassy є поєднанням мінімалізму й вишуканого дизайну. Автор пропонує виконати мобільний телефон у вигляді розкладушки, що складається із двох прозорих пластин з металевою окантовкою. Залежно від необхідності, кожна із пластин може використовуватися для показу різної інформації або ж як клавіатура.

Головним плюсом концепту Glassy Glassy є дві прозорі панелі. З їх допомогою можна додати зображенню відчуття глибини, що створить ілюзію тривимірного ... Читати далі »

Переглядів: 948 | Додав: goldmobile | Дата: 27.11.2008 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0